Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:39

20
فروردین
کیک برشی گرانولا

کیک برشی گرانولا

فر را با حرارت 325 درجه فارنهایت گرم کنید. جو پرک، آرد، پودر نارگیل، شکر قهوه‌ای، شکلات چیپسی و نمک را در کاسه بزرگی بریزید. در کاسه‌ دیگری، مواد باقیمانده را بریزید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک سالم

 

مواد لازم کیک برشی گرانولا

جوی پرک             4 پیمانه

آرد سبوسدار        یک‌چهارم پیمانه

پودر نارگیل           یک‌دوم پیمانه

شکر قهوه‌ای        یک‌سوم پیمانه

شکلات چیپسی   1 پیمانه

نمک                   یک‌سوم قاشق چایخوری

روغن کانولا          یک‌دوم پیمانه

وانیل                  1 قاشق چایخوری

عسل                 یک‌دوم پیمانه

روش تهیه کیک برشی گرانولا

فر را با حرارت 325 درجه فارنهایت گرم کنید. جو پرک، آرد، پودر نارگیل، شکر قهوه‌ای، شکلات چیپسی و نمک را در کاسه بزرگی بریزید.

در کاسه‌ دیگری، مواد باقیمانده را بریزید. سپس مواد مرطوب را روی مخلوط جو بریزید و خوب هم بزنید.

حالا مخلوط گرانولا را در سینی فری که روی آن را با کاغذ پوشانده‌‌اید، بریزید و به صورت مستطیل حالت دهید و 40 دقیقه بپزید.

اکنون صبر کنید خنک شود. بعد آن را برش بزنید.

یادآوری: به جای شکلات چیپسی بهتر است از کشمش یا سایر میوه‌های خشک استفاده کنید.

 

برچسب ها: شیرینی پزی، روش تهیه کیک، کیک و شیرینی، مواد لازم کیک، کیک برشی گرانولا، دستور کیک، دستور کیک برشی تعداد بازديد: 2623 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک برشی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز