تحریریه ماهنامه کودک سالم
مواد لازم لاوا کیک
شکلات چیپسی یک دوم پیمانه
کره یکسوم پیمانه (به علاوه مقداری برای چرب کردن)
شکر یکچهارم پیمانه
آرد 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ 2 عدد درشت
پودر کاکائو مقداری
روش تهیه لاوا کیک
فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
قالبهای نسوز (ramekins) را با کمی کره چرب کنید و پودر کاکائو بپاشید.
سپس پودر کاکائوی اضافه را خارج کنید.
آنگاه شکلات چیپسی و کره را بر روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا ذوب و یکدست شود.
اکنون شکر و آرد را به آن اضافه کنید. سپس تخممرغها را بیفزائید و هم بزنید تا یکدست شود.
از خمیر حاصل در 4 قالب بریزید و نیمی از آنها را پر کنید و در فر قرار دهید و 16 تا 18 دقیقه بپزید تا رو و اطراف آن، خودش را بگیرد اما وسط آن هنوز سفت نشده باشد سپس 2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.