Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:07

14
فروردین
لاوا کیک

لاوا کیک

قالب‌های نسوز (ramekins) را با کمی کره چرب کنید و پودر کاکائو بپاشید. سپس پودر کاکائوی اضافه را خارج کنید. شکلات چیپسی و کره را بر روی حرارت قرار دهید.

تحریریه ماهنامه کودک سالم

 

مواد لازم لاوا کیک

شکلات چیپسی            یک دوم پیمانه

کره                            یک‌سوم پیمانه (به علاوه مقداری برای چرب کردن)

شکر                          یک‌چهارم پیمانه

آرد                            2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ                      2 عدد درشت

پودر کاکائو                   مقداری

روش تهیه لاوا کیک

فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

قالب‌های نسوز (ramekins) را با کمی کره چرب کنید و پودر کاکائو بپاشید.

سپس پودر کاکائوی اضافه را خارج کنید.

آنگاه شکلات چیپسی و کره را بر روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا ذوب و یکدست شود.

اکنون شکر و آرد را به آن اضافه کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و هم بزنید تا یکدست شود.

از خمیر حاصل در 4 قالب بریزید و نیمی از آنها را پر کنید و در فر قرار دهید و 16 تا 18 دقیقه بپزید تا رو و اطراف آن،‌ خودش را بگیرد اما وسط آن هنوز سفت نشده باشد سپس 2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.

 

برچسب ها: شیرینی پزی، روش تهیه کیک، کیک و شیرینی، آَشپزی کودک، دستور تهیه کیک، لاوا کیک، مواد لازم لاوا کیک تعداد بازديد: 1205 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز