تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک
2-3 سال
مواد لازم تاكوی ماهی
كلم سفید 200 گرم
آب لیموترش از 1 عدد
آرد 4 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 4 قاشق سوپخوری
زیره یكدوم قاشق چایخوری
زردچوبه به مقدار كم
تخممرغ زده شده 1 عدد
ماهی سفید خرد كرده 300 گرم
تورتیلای ذرت 6 عدد كوچك
مواد لازم برای تهیه سالسا
گوجه فرنگی خرد كرده 2 عدد رسیده
پیاز خرد كرده یكدوم عدد
آووكادوی خرد كرده 1 عدد كوچك
گشنیز خرد كرده 1 مشت
روش تهیه تاكوی ماهی
كلم را با دستگاه غذاساز یا با دست، ریز ریز خرد كنید. سپس كلم را با آبلیمو مخلوط كنید و 15 دقیقه كنار بگذارید. آن را هم بزنید.
آنگاه تمام مواد لازم سالسا را با هم مخلوط كنید. آرد و آرد ذرت را با ادویهها خوب مخلوط كنید و در بشقابی بریزید.
حالا تخممرغ زده شده را در كاسه كمعمقی بریزید. تكههای ماهی را در تخممرغ زده شده فرو كنید و سپس در آرد بغلتانید و بعد در فر گرم كرده بپزید تا طلایی شوند.
تورتیلاها را گرم كنید و به شكل مخروط دربیاورید. اكنون مقداری از كلم را در مركز هر یك از تورتیلاها ریخته و ماهی را روی آن و سالسا را هم روی آن بریزید.
در صورت تمایل، در هنگام خوردن از لیموترش استفاده كنید.
نکته: مصرف سبزیجات برگدار سبز مانند کلم یکی از بهترین گزینهها برای فصل زمستان است.
این سبزیجات سرشار از ویتامینهای A, C و K هستند و در نتیجه در پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی تاثیر زیادی دارند.