تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک
12-24 ماه
مواد لازم سوپ اسفناج
اسفناج خرد كرده 4 پیمانه
ماست 1 قاشق سوپخوری
سیر (در صورت تمایل) یكدوم حبه
گوجهفرنگی خرد كرده (در صورت تمایل) یكچهارم پیمانه
روش تهیه سوپ اسفناج
اسفناج، سیر و گوجهفرنگی را بخارپز كنید. سپس آن را در مخلوطكن بریزید.
آب پخت را كنار بگذارید. در این هنگام ماست و مقداری از آب پخت را بیفزائید تا سوپ به غلظت دلخواه برسد.
نکته: بسیار پیش میآید که به دلیل ننوشیدن آب، کودکان احساس خستگی بکنند.
هرگاه متوجه شدید که کودکتان بدون علت خاصی، کمی کج خلق است، به او آب بدهید.
پیشنهاد میشود. هر از گاهی آب مصرفی کودکتان را به کمک آبلیموی طبیعی، برشی از پرتقال یا کمی آب انار طعمدار کنید.