تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک
2 تا 3 سال
مواد لازم نان ذرت
آرد گندم كامل یكدوم پیمانه
ذرت شیرین یكچهارم پیمانه
اسفناج خرد كرده یكچهارم پیمانه
فلفل سبز خرد كرده یكچهارم قاشق چایخوری
روغن برای خمیر یكچهارم قاشق چایخوری
پنیر موزارلای رنده كرده 5 قاشق چایخوری
روغن برای پخت 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه نان ذرت
آرد گندم، اسفناج و فلفل سبز را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی به دست آید.
در صورت نیاز كمی آب به آن بیفزائید آن را 5 دقیقه كنار بگذارید.
با استفاده از روغن، دوباره خمیر را مالش دهید آنگاه خمیر را زیر یك پارچه مرطوب گذاشته و آن را كنار بگذارید.
حالا خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به كمك كمی آرد با وردنه صاف نمایید.
اكنون آنها را روی سطح صافی قرار دهید 1 قاشق چایخوری پنیر بپاشید و روی هر كدام یك نان دیگر قرار داده و كمی فشار دهید.
تابهای را گرم كنید و هر نان را با كمی روغن بپزید تا لكههای قهوه بر روی هر دو طرف ظاهر شود.
این كار را با بقیه مواد لازم انجام دهید تا 4 نان به دست آید.