تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک
2 تا 3 سال
مواد لازم فیله مرغ با سس عسل و خردل
فیله مرغ 14 تكه (1 كیلوگرم)
ماست یكسوم پیمانه
پودر سیر یكدوم قاشق چایخوری
نمك یكدوم قاشق چایخوری
بیسکویت پنیری خرد كرده 1 پیمانه
چوب شور خرد كرده 1 پیمانه
كره 4 قاشق سوپخوری
سیخ چوبی 14 عدد
مواد لازم برای تهیه سس عسل و خردل
ماست 1 پیمانه
خردل یكدوم پیمانه
عسل یكسوم پیمانه
روش تهیه فیله مرغ با سس عسل و خردل
14 سیخ چوبی را حداقل 20 دقیقه در آب خیس كنید. فر را از قبل با حرارت 450 درجه فارنهایت گرم كنید. روی سینی فر، فویل بكشید.
در كاسه كوچكی، یكسوم پیمانه ماست را با پودر سیر و نمك مخلوط كنید.
سپس بیسکویت پنیری و چوب شور را در كیسه بزرگی بریزید و خرد كنید و خردههای آن را در ظرفی بریزید.
سپس كره را در سینی فر بگذارید و آن را 2 تا 3 دقیقه در فر قرار دهید تا ذوب شود.
آنگاه كره ذوب شده را در سینی فر پخش كنید تا تمام سطح آن به كره آغشته شود.
حالا وسط هر فیله مرغ یك سیخ چوبی فرو كنید. به كمك یك قلممو، مخلوط ماست را روی سطح هر یك از فیلهها بمالید.
اكنون هر سیخ را در مخلوط بیسکویت پنیری و چوب شور فرو كنید تا همه جای فیلههای مرغ به آن آغشته شود.
سپس هر یك از فیلههای مرغ را روی سینی فر قرار دهید و تمام سطح آنها را به كره ذوب شده آغشته كنید.
مرغها را برای 15 تا 17 دقیقه بپزید. در این هنگام، مواد لازم سس عسل و خردل را با هم مخلوط كنید و آن را كنار بگذارید.
فیلههای مرغ را به صورت گرم همراه با سس عسل و خردل میل نمایید.