تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک
مواد لازم کیک مرنگ
سفیده تخممرغ 7 عدد
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
شکر دانه ریز 450 گرم
رنگ مجاز خوراکی به میزان لازم
خامه فرم گرفته حدود 600 گرم
توت فرنگی ورقهای خرد کرده حدود 500 گرم
روش تهیه کیک مرنگ
سفیده تخممرغها، وانیل و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید.
آنگاه سفیده را به مدت تقریبی 4 دقیقه با همزن دستی بزنید تا شکر حل شود.
حالا آن را از روی بخار بردارید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
سپس رنگ آبی را به سفیده بیفزائید و مخلوط کنید.
سفیده زده شده را در کیسه شیرینیپزی بریزید و با ماسوره 1B آن را به شکل مارپیچ روی سینی دارای کاغذ روغنی بریزید.
مرنگ را در فر گرم کرده با دمای 100 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت و ده دقیقه بپزید.
این مراحل را بار دیگر با سفیده انجام دهید و اینبار رنگ صورتی را به آن بیفزائید.
میتوانید از هر رنگ دو لایه داشته باشید.
پس از خنک شدن کامل، روی هر لایه خامه فرم گرفته بمالید و ورقههای توتفرنگی را قرار دهید و لایه بعدی را رویش بگذارید.