تحریریه گروه ترجمه زندگی آنلاین- گروه کودک
9-12 ماه
مواد لازم پوره برنجی زردآلو و هویج
آب یک دوم پیمانه
هویج ریز خرد کرده 1 عدد
زردآلوی هسته گرفته 2 عدد
آرد برنج 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه پوره برنجی زردآلو و هویج
آب را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
آنگاه هویج را بیفزائید و به مدت تقریبی 8 دقیقه آن را بپزید.
حالا زردآلو و آرد برنج را افزوده و پیوسته هم بزنید قدری پوره غلیظ شود.
سپس مواد را در دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید.