تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک
12-24 ماه
مواد لازم پوره گیلاس و کدو حلوائی
کدوحلوائی پوست گرفته و خرد کرده یک دوم پیمانه
گیلاس هسته گرفته 5 عدد
ماست کم چرب یک دوم پیمانه
روش تهیه پوره گیلاس و کدو حلوائی
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با فویل چربکرده بپوشانید.
تکههای کدوحلوائی را روی فویل بچینید و به مدت 30-45 دقیقه یا تا زمانیکه کاملا نرم شود در فر بپزید.
پس از خنک شدن، کدوحلوائی را همراه با گیلاس و ماست در دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید.