Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:05

30
مرداد
مرغ برشته انگشتی

مرغ برشته انگشتی

برای تهیه مرغ برشته انگشتی، فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی چربکرده بپوشانید. آن‌گاه آرد، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک

 

 

2-3 سال

مواد لازم مرغ برشته انگشتی

آرد                         یک دوم پیمانه

نمک                       یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه               یک هشتم قاشق چایخوری

فیله مرغ، خرد کرده    500 گرم

تخم مرغ همزده         1 عدد

خرده نان                   یک سوم پیمانه

روغن زیتون                به میزان لازم

روش تهیه مرغ برشته انگشتی

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی چربکرده بپوشانید.

آن‌گاه آرد، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

حالا تکه‌های مرغ را ابتدا در مخلوط آرد و بعد به ترتیب در تخم‌مرغ و خرده نان بغلتانید و در سینی بچینید.

اکنون روی تکه‌های مرغ روغن زیتون بپاشید و 20-25 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند.  

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، آشپزی با مرغ، آموزش آشپزی، مرغ برشته انگشتی، آشپزی در فر تعداد بازديد: 964 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز