تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک
2-3 سال
مواد لازم مرغ برشته انگشتی
آرد یک دوم پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک هشتم قاشق چایخوری
فیله مرغ، خرد کرده 500 گرم
تخم مرغ همزده 1 عدد
خرده نان یک سوم پیمانه
روغن زیتون به میزان لازم
روش تهیه مرغ برشته انگشتی
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی چربکرده بپوشانید.
آنگاه آرد، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
حالا تکههای مرغ را ابتدا در مخلوط آرد و بعد به ترتیب در تخممرغ و خرده نان بغلتانید و در سینی بچینید.
اکنون روی تکههای مرغ روغن زیتون بپاشید و 20-25 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند.