Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 10:04

15
تیر
پاستا و براکلی

پاستا و براکلی

در قابلمه حاوی آب جوش،‌ براکلی را 3 دقیقه بپزید. مراقب باشید آن را بیش از حد نپزید. سپس براکلی را با قاشق خارج نمایید و در کاسه‌ای بریزید و کنار بگذارید. در یک قابلمه دیگر که حاوی آب جوش است، پاستای پروانه‌ای را مطابق دستور روی بسته بپزید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک

 

2-3 سال 

مواد لازم

پاستا                                                      90 گرم

گلچه‌های براکلی                                      100 گرم

بادام‌هندی (در صورت تمایل)                       15 گرم

پنیر پارمسان رنده کرده (در صورت تمایل)      50 گرم 

مواد لازم سس

کره                                                         2 قاشق چایخوری

روغن زیتون                                              2 قاشق چایخوری

سیر له کرده                                            دو سوم قاشق چایخوری

پوست لیموی رنده کرده                             یک دوم قاشق چایخوری

آبلیمو                                                     1 قاشق سوپخوری

روش تهیه

در قابلمه حاوی آب جوش،‌ براکلی را 3 دقیقه بپزید. مراقب باشید آن را بیش از حد نپزید. سپس براکلی را با قاشق خارج نمایید و در کاسه‌ای بریزید و کنار بگذارید.

در یک قابلمه دیگر که حاوی آب جوش است، پاستای پروانه‌ای را مطابق دستور روی بسته آن بپزید، آبکشی کنید و براکلی را به آن بیفزایید.

سپس در قابلمه کوچکی کره و روغن زیتون را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. آنگاه سیر و پوست لیمو را اضافه کنید. 1 دقیقه آن را بر روی حرارت ملایم بپزید.

حالا از روی حرارت بردارید و آبلیمو را بیفزایید. اکنون سس را روی پاستا و براکلی بریزید و مخلوط نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

سپس پاستا را در دو کاسه تقسیم کنید و به صورت گرم میل نمایید. آنگاه پنیر پارمسان و بادام‌هندی را قبل از خوردن به آن اضافه کنید.

یادآوری: در صورت تمایل، می‌توانید مقداری مرغ پخته به غذا بیفزایید.

نکته

معمولا در سنین 3 تا 6 سالگی کودکان به غذاهای جدیدی که قبلا نخورده‌اند، «نه» می‌گویند، بنابراین ما باید به کودکانمان بیاموزیم که انعطاف‌پذیر باشند و هر طعمی را امتحان کنند.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، سس پاستا، آموزش آشپزی، دستور غذای کودک، پاستا و براکلی، دستور پاستا تعداد بازديد: 721 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز