تحریریه ماهنامه کودک سالم
مواد لازم 2- 3 سال
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
نان پیتا 1 عدد
سس گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای ریز خرده 2 قاشق سوپخوری
قارچ خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
مرغ پخته و خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رنده کرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
تخممرغها، شیر، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. تابهای به قطر تقریبی 18سانتیمتر را با روغن زیتون چرب کنید و روی اجاق بگذارید تا روغن گرم شود. مایه تخممرغ را درون آن بریزید و آن را هم بزنید تا تخممرغ تکه تکه شود. حالا صبر کنید تا تخممرغ ببندد. نان پیتا را در بشقاب مناسبی بگذارید و رویش سس بمالید.
تخممرغ را روی سس بریزید و به ترتیب از فلفل دلمهای، قارچ، مرغ و پنیر روی تخممرغ بریزید. پیتزا را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید تا پنیر آب شود.