تحریریه ماهنامه کودک سالم
12 تا 24 ماه
مواد لازم سوپ گل كلم و پنير چدار
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط
گل كلم خرد كرده 1 عدد كوچك
شیر كم چرب 2 پیمانه
گلهای خرد كرده براكلی 500 گرم
هویج رنده كرده 1 عدد متوسط
آب سبزیجات 1/5 پیمانه
سس خردل 1 قاشق سوپخوری
عسل 1 قاشق سوپخوری
پاپریكا 1/5 قاشق چایخوری
نمك و فلفل سیاه به مقدار كم
پنیر چدار رنده كرده 2 پیمانه
روش تهیه سوپ گل كلم و پنير چدار
یكدوم قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در قابلمه بزرگی بر روی حرارت ملایم گرم كنید و پیاز خرد كرده را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا نرم شود. سپس گل كلم را بیفزائید و حدود 7 دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شود. آنگاه شیر، نمك و فلفل را اضافه كنید. حالا آن را در مخلوطكن یا دستگاه غذاساز بریزید تا پوره یكدستی حاصل شود.
اكنون یكدوم قاشق سوپخوری روغن زیتون را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس براكلی و هویج را اضافه كنید و حدود 7-5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. آنگاه آب سبزیجات را بیفرائید و سوپ را بجوشانید. حالا حرارت را كم كنید و سس خردل، عسل و پاپریكا را اضافه كنید و سوپ را از روی حرارت بردارید و سپس پوره گل كلم، نمك، فلفل و پنیر چدار را به سوپ بیفزائید.
نکته تغذیهای: سعی كنید وقتی كودك سرحال و گرسنه است به او غذا بدهید. یكی از دلایل كماشتهایی كودك، خستگی و خوابآلودگی است. بهتر است غذای روزانه كودك در زمان معین به او داده شود و وقت كافی برای صرف غذا در نظر گرفته شود.