تحریریه ماهنامه کودک سالم
12تا 24 ماه
مواد لازم پوره كدوحلوائی و ذرت
كدوحلوائی یك چهارم عدد
ذرت پخته 1 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
سیر 1 حبه
برگ گشنیز 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه پوره كدوحلوائی و ذرت
كدوحلوائی را بخارپز كنید. ذرت، پیاز و سیر را بیفزائید و به بخارپز كردن سبزیجات ادامه دهید تا نرم شوند. حالا سبزیجات بخارپز شده را همراه با گشنیز در دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. پوره فراهم كرده را پس از سرد شدن به كودك خود بدهید.