تحریریه ماهنامه کودک سالم
9-12 ماه
مواد لازم پوره جو و سيب
جوی پرك ریز 1 قاشق سوپخوری
سیب پوست كنده و خرد كرده یك نصفه
دارچین 1 پینچ
آب یك دوم پیمانه
روش تهیه پوره جو و سيب
همه مواد لازم را در قابلمه كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید. صبر كنید تا مواد پخته شده قدری خنك شود، سپس آن را در دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. پوره را پس از خنك شدن به كودك خود بدهید.
نکته تغذیهای: سیب یك میوه ایدهآل و خوب است و به راحتی هضم میشود و به هیچ وجه آلرژی ایجاد نمیكند در ضمن طعم خوبی هم دارد. بنابراین استفاده از سیب در پورههای كودكان بسیار مفید است.