تحریریه ماهنامه کودک سالم
مواد لازم كاپ كيك با كرم صورتی
برای 12 عدد
آرد 200 گرم
شكر 140 گرم
بیكینگ پودر یك و یك دوم قاشق چایخوری
نمك یك چهارم قاشق چایخوری
كره نرم 8 قاشق سوپخوری
ماست كم چرب 125 گرم
تخم مرغ 2 عدد درشت
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه كرم كرهای
كره 180 گرم
پنیر خامهای 50 گرم
پودر شكر نرم و الك كرده 250 گرم
رنگ صورتی خوراكی چند قطره
اسانس وانیل یك دوم قاشق چایخوری
روش تهیه
آرد، شكر، بیكینگپودر و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه كره، ماست، تخممرغها و وانیل را بیفزائید و حدود 30 ثانیه با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا مایه كیك را بین 12 كپسول كاغذی مافین مانند عكس تقسیم كنید و كاپكیكها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. صبر كنید تا كیكها خنك شوند. سپس روی آنها را با كرم كرهای صورتی رنگ بپوشانید و با ترافل، لیمو و نعنا بیارائید.
روش تهیه كرم كرهای
كره و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 3 دقیقه با همزن برقی بزنید. آنگاه پودر شكر را كمكم بیفزائید و هم بزنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود. حالا رنگ صورتی و وانیل را بیفزائید و مخلوط كنید. اگر كرم سفت بود 1-2 قاشق سوپخوری شیر به آن بیفزائید و مخلوط كنید.