تحریریه ماهنامه کودک سالم
مواد لازم كيك خرگوشی
آرد 340 گرم
بیكینگ پودر 2 قاشق سوپخوری
نمك یك چهارم قاشق چایخوری
كره نرم شده یك و یك دوم پیمانه
شكر یك و سه چهارم پیمانه
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد درشت
توت فرنگی خرد كرده یك و یك دوم پیمانه
پودر نارگیل به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه كرم كرهای
كره 1 پیمانه
پودر شكر الك كرده 3 پیمانه
شیر 2 قاشق سوپخوری
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
روش تهیه كيك خرگوشی
آرد، بیكینگپودر و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه كره را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و سبك شود. حالا شكر و وانیل را به آن بیفزائید و حدود 3 دقیقة دیگر با همزن برقی بزنید. سپس تخممرغها را یكییكی بیفزائید و هم بزنید تا مایه یكدستی حاصل شود. اكنون مخلوط آرد را در سه مرحله به مایه كیك بیفزائید و مخلوط كنید. توت فرنگیها را نیز بیفزائید و مخلوط نمائید.
مایه فراهم كرده را در قالبی به شكل خرگوش كه از قبل چرب كردهاید و آرد پاشیدهاید بریزید. اینك قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و كیك را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه بپزید. پس از 15 دقیقه كیك را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملا خنك شود. حالا كیك را روی صفحه بگذارید و با كرم كرهای رویش را بپوشانید. روی كیك پودر نارگیل بپاشید. به گونهای كه كاملا رویش را بپوشاند. كیك را مانند عكس با توتفرنگی بیارائید.
روش تهیه كرم كرهای
كره را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و سبك شود. حالا پودر شكر را كمكم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا كرم یكدست شود. در پایان شیر و وانیل را افزوده و مخلوط نمائید.
یادآوری: اگر قالب خرگوش در دسترستان نبود؛ میتوانید 2 عدد كیك در قالب دایره آماده نمائید و سپس یكی را به جای صورت استفاده كنید و از كیك دوم دو عدد گوش به شكل بیضی درآورید.