تحریریه ماهنامه کودک سالم
مواد لازم کیک خال خالی
شكر 75 گرم
بادام پوست كنده 70 گرم
كره 75 گرم
وانیل یك چهارم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد 75 گرم
كرم گاناش به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه كرم پرتقال
زرده تخم مرغ 5 عدد
شكر 100 گرم
پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری
آرد 10 گرم
آرد ذرت 10 گرم
آب پرتقال 200 میلی لیتر
ژلاتین 2 ورق
كره 30 گرم
روش تهیه کیک خال خالی
شكر و بادام را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و بادام را آسیاب كنید. آنگاه كره، وانیل، زرده تخممرغ و آرد را بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا خمیر مناسبی بهدست آید. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و سه دایره به قطر 18 سانتیمتر، از آن ببرید. اكنون دایرههای خمیر را روی سینی دارای كاغذ روغنی قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد، بپزید و بگذارید در سینی خنك شوند.
آنگاه لایههای پخته شده را روی ظرف مناسبی بگذارید. كرم گاناش و كرم پرتقال را در دو كیسه شیرینی پزی دارای ماسوره ساده بریزید و بطور یك درمیان، حلقههائی از هر دو كرم را روی كیك بریزید. به گونهای كه روی كیك را كاملا بپوشاند. سپس لایه بعدی را رویش بگذارید و هر دو كرم را رویش بریزید. حالا آخرین لایه كیك را رویش بگذارید و رو و اطراف كیك را با كرم گاناش بپوشانید و با اسمارتیز بیارائید.
روش تهیه كرم پرتقال: زردههای تخممرغ را همراه با شكر و پوست پرتقال با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آنگاه آرد و آرد ذرت را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آب پرتقال را درون مایه فراهم كرده بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. حالا كرم را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. ورقهای ژلاتین را در آب سرد بگذارید و سپس همراه با كره به كرم بیفزائید. اینك كرم را از روی حرارت بردارید، روبش را با سلفون بپوشانید و پس از خنك شدن مصرف كنید.
روش تهیه كرم گاناش: 125 گرم خامه صبحانه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود. آنگاه 200 گرم شكلات شیری خرد كرده را درون خامه بریزید و هم بزنید تا شكلات در خامه آب شود. سپس كرم را از روی حرارت بردارید و پس از خنك شدن در یخچال بگذارید تا سفت شود.