تحریریه ماهنامه کودک سالم
12 تا 24 ماه
مواد لازم سوپ عدس قرمز
عدس قرمز شسته 2 پیمانه
بلغور جو 2-1 قاشق سوپخوری
هویج رنده كرده 2 عدد
آب مرغ یا آب سبزیجات 6-4 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد
زیره 1 قاشق چایخوری
اورگانو 1 قاشق چایخوری
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 3 قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی (در صورت تمایل) 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد كرده 1 قاشق چایخوری
نعنا 1 قاشق چایخوری
روش تهیه سوپ عدس قرمز
در ظرف بزرگی، عدس، بلغور، هویج و آب مرغ را حدود 30 دقیقه بپزید تا نرم شود. روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس زیره، اورگانو، زردچوبه، پودر سیر، آبلیمو و 1 پیمانه آب را بیفزایید و خوب هم بزنید. در صورتی كه از رب گوجهفرنگی استفاده میكنید، آن را همراه با جعفری و نعنا بیفزایید. آنگاه مخلوط پیاز را به مخلوط عدس اضافه كنید و صبر كنید تا سوپ بپزد.
یادآوری 1: در صورتی كه سوپ غلیظ شد، كمی آب به آن بیفزایید.
یادآوری 2: شما میتوانید سوپ را در مخلوطكن پوره كنید.
یادآوری 3: شما میتوانید سوپ را در یخچال قرار دهید و بعد از سرد شدن به كودك خود بدهید.
نکته تغذیهای: به كودكانتان یاد بدهید و تاكید كنید كه یك قاشق غذا به سمت دهان ببرد، آن لقمه را خوب بجود و بخورد، قاشق را روی بشقاب بگذارد، كمی مكث كند و بعد از جویدن كامل لقمه و قورت دادن، قاشق بعدی را بردارد. فاصله بین قاشقها به او كمك میكند تا سریع و با عجله غذا نخورد.