تحریریه ماهنامه کودک سالم
12 تا 24 ماه
مواد لازم پوره زردآلو و گيلاس
زردآلو 6 عدد گیلاس 12 عدد
زنجفیل تازه و رنده كرده یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه پوره زردآلو و گيلاس
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. میوهها را بشویید. هسته زردآلوها را جدا كنید. روی سینی نسوز، كاغذ روغنی بیندازید و زردآلوها را روی آن بگذارید. سپس هسته گیلاسها را جدا كنید و آنها را به دو نیم تقسیم كنید. حالا گیلاس و زنجفیل را هم درون سینی بریزید. اكنون سینی را 25-15 دقیقه در فر قرار دهید. سپس میوهها را در مخلوطكن یا دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود. شما میتوانید پوره را به تنهایی یا همراه با ماست به كودك خود بدهید.
نکته تغذیهای: مصرف میوه در كودكان اهمیت بسیار زیادی دارد. میوهها سرشار از فیبر هستند و به همین دلیل باید در برنامه غذایی كودكان جایگاه خاصی داشته باشند. به علاوه میوهها میتوانند بخش بزرگی از نیاز كودكان به ویتامینها و مواد معدنی را برطرف كنند. بنابراین اگر كودك شما از مصرف میوه پرهیز میكند از راهكارهایی مانند تهیه پوره میوهها، كمپوت میوهها و یا خرد كردن میوهها به اشكال جذاب استفاده نمایید.