تحریریه ماهنامه کودک سالم
6 تا 9 ماه
مواد لازم پوره سيب و گلابی
سیب پوست گرفته و خرد كرده 1 عدد
گلابی رسیده پوست گرفته و خرد كرده 1 عدد
پودر دارچین یكهشتم قاشق چایخوری
روش تهیه پوره سيب و گلابی
سیب و گلابی را در بخارپز بریزید و 3 دقیقه بپزید. سپس سیب، گلابی و دارچین را در دستگاه غذاساز یا مخلوطكن بریزید و پوره كنید تا یكدست شود.
نکته تغذیهای: یكی از باورهای غلط مادران این است كه گمان میكنند كودكان در سال دوم كه توانایی غذا خوردن پیدا میكنند احتیاج به شیر مادر ندارند. در حالیكه در سال دوم زندگی كودك، همچنان شیر مادر برای او لازم است و اهمیت شیر مادر در زمان ناخوشی كودك بیشتر خودنمایی میكند، زیرا كودك در این زمان بیاشتها است و تنها به شیر مادر تمایل دارد.