تحریریه ماهنامه کودک سالم
6 تا 9 ماه
مواد لازم پوره زردك و سيب
زردك پوست گرفته و خرد كرده 2 عدد
سیب پوست و هسته گرفته و خرد كرده 1 عدد
روش تهیه پوره زردك و سيب
زردكها را 10 دقیقه در بخارپز بر روی آب در حال جوش بریزید تا نرم شوند. سپس سیب را بیفزایید و 5 دقیقه دیگر بخارپز نمایید. آنگاه زردك را در تابه بریزید و با آب روی آن را بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه به آرامی بجوشد. حالا سیب را اضافه كنید و به جوشاندن ادامه دهید تا زردكها نرم شوند. اكنون آن را در دستگاه غذاساز یا مخلوطكن پوره كنید.
نکته تغذیه ای: کودکان را در برنامه ریزی برای غذا، خرید مواد غذایی و پخت آن مشارکت دهید. الگوی خوبی باشید و سعی کنید تا جاییکه ممکن است وعدههای غذایی را در کنار سایر اعضای خانواده صرف کنید. ساعات صرف غذا را به اوقاتی خوش تبدیل کنید و از بحث و جدل بر سر غذا در این هنگام بپرهیزید. از فرزندتان عصبانی نشوید و او را مجبور به خوردن غذایی خاص نکنید. از غذا به عنوان وسیله معامله یا چانه زنی استفاده نکنید. سلیقه کودکان در رابطه با غذا تغییر میکند – هر چند وقت یکبار غذاهای قدیمی را دوباره به او معرفی کنید. اگر کودک وعده غذای اصلی را نمیخورد، به او اجازه خوردن تنقلات را ندهید.