Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 15:56

30
خرداد
اردور مرغ و پنير

اردور مرغ و پنير

مواد لازم براي 2-4 نفر

مواد لازم براي 2-4 نفر
 نان تست (برشتي)     8 تكه
كره     25 گرم
سينه‌ي مرغ پخته     200 گرم
ساقه‌ي كرفس     1 عدد
خيارشور متوسط     2 عدد
پيازچه     2 ساقه
پنير خامه‌اي     100 گرم
آبليمو     1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل     به ميزان لازم
گوجه‌فرنگي مينياتوري براي تزئين     4 عدد
روش تهيه

 ابتدا نان‌هاي تست را قالب بزنيد، كمي كره روي آن‌ها بماليد و كنار بگذاريد. حال سينه‌ي مرغ پخته، كرفس خيارشور، پيازچه، پنير خامه‌اي، آبليمو، نمك و فلفل را در كاسه‌ي دستگاه غذاساز بريزيد تا خوب نرم شود. سپس مايه‌ي حاصل را درون قيف با ماسوره‌ي كنگره‌دار بريزيد و روي نان‌ها گل‌هائي از آن بگذاريد و با گوجه‌فرنگي تزئين كنيد.

تعداد بازديد: 638 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز