اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای تهیه ی 250 میلی لیتر
۲ عدد سیب متوسط
۱ قاشق غذاخوری آب پرتقال
۱ قاشق غذاخوری پودر كاستارد
۱ قاشق چای|خوری شكر
۱۵۰ گرم شیر(دو سوم پیمانه)
روش تهیه
سیب|ها را به چهار قسمت تقسیم كنید; بعد هسته|ی آن|ها را خارج كرده و پوست بگیرید; سپس هر یک را برش داده و به همراه آب پرتقال در قابلمه|ای بریزید. اكنون در ظرف را گذاشته، برای ۱۰ دقیقه به آرامی|بپزید و مدام هم|بزنید تا سیب|ها نرم شوند. پودر كاستارد و شكر را به همراه مقدار كمی شیر مخلوط كنید تا خمیر یک|نواختی به دست آید; آن|گاه شیر باقی|مانده را به جوش آورید و به مخلوط كاستارد بیفزایید و خوب هم بزنید; سپس مخلوط حاصل را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ و یک|نواخت شود. سیب||ها را به صورت پوره درآورید; پس از آن مخلوط كاستارد را به آن بیفزایید و هم بزنید.
سپس مقدار كمی از آن را در ظرف ریخته و دمای آن را تست نمایید در صورت نیاز، قبل از دادن به كودک; بگذارید خنک شود. باقی|مانده|ی آن را در ظرفی ریخته و در ظرف را بگذارید و بلا|فاصله در فریزر قرار دهید. از این غذا می|توانید در طول ۲۴ ساعت برای كودک استفاده نمایید. پودر كاستارد را می|توانید از فروشگاه|های لوازم قنادی تهیه نمایید.