تحریریه مجله کودک سالم
مواد لازم خوراک هویج و پاستا
برای 4 نفر
پاستای ستارهای ریز 60 گرم
گشنیز یكدوم قاشق چایخوری
پوست پرتقال یكدوم قاشق چایخوری
هویج پخته 2عدد
روش تهیه خوراک هویج و پاستا
اكنون پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش بپزید، آبكشی كنید و گرم نگه دارید. در این هنگام، گشنیز، پوست پرتقال و هویج را در دستگاه غذاساز پوره نمایید. اگر لازم بود قدری آب به پوره بیفزائید. سپس پاستا و پوره هویج را در ظرف متوسطی بریزید و مخلوط كنید. آن را به صورت گرم به كودك بدهید.
نکته تغذیهای: بو و مزه مطبوع غذا نقش مهمی در پذیرش غذا دارد. به غیر از حس چشایی، سایر احساسات هم نقش مهمی در پذیرش غذا توسط كودكان ایفا میكنند. آنها از خوردن غذاهای خیلی داغ یا غذاهایی كه بوهای ناآشنایی دارند اجتناب میورزند. معمولا پذیرش غذاهایی كه زیاد با هم مخلوط شدهاند به طوری كه اجزای آن قابل تشخیص نباشد توسط كودكان بسیار مشكل است.