تحریریه مجله كودك سالم
مواد لازم كيك استخری
شكر 230 گرم
خامه 350 میلیلیتر
وانیل یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ 3 عدد درشت
آرد 225 گرم
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته 300 گرم
پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه كيك استخری
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. شكر، خامه و وانیل را در كاسه دستگاه همزن بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا پف كند و سبك شود. تخممرغها را بیفزائید و 30 ثانیه هم بزنید تا یكدست شود. آرد، آرد ذرت و بیكینگپودر را 3 بار الك كنید و به مایه قبل بیفزائید و با لیسك مخلوط كنید. قالب كیك به قطر 23 سانتیمتر را با كره چرب كنید و مایه كیك را در آن بریزید.
كیك را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید. كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب جدا كنید. كیك را روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود. اكنون ابتدا اطراف كیك را با خامه شكلاتی بپوشانید و سپس مانند تصویر با ترافل، ژله، شكلات و پاستیل بیارائید.
یادآوری: برای تهیه خامه شكلاتی؛ خامه فرم گرفته را با پودر كاكائو مخلوط كنید.