تحریریه مجله كودك سالم
مواد لازم خوراك تخممرغ و سالسا
برای 4 نفر
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط
فلفل دلمهای قرمز خرد كرده 1 عدد متوسط
تخممرغ 8 عدد
نان پیتای گرم 4 عدد متوسط
پنیر چدار رنده كرده 120 گرم
سالسا 1 واحد
روش تهیه خوراك تخممرغ و سالسا
تابه بزرگی را كمی با روغن چرب كنید. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس پیاز و فلفل را اضافه كنید و هم بزنید و بپزید تا نرم شود. آنگاه حرارت را كم كنید. حالا تخممرغها را در كاسه متوسطی با همزن هم بزنید و آن را در تابه بر روی سبزیها بریزید. زمانی كه مخلوط كمی سفت شد، به آرامی آن را با كاردك تكه تكه كنید.
آن را بپزید تا تخممرغها سفت شوند و هیچ مایعی باقی نماند. اكنون مخلوط تخممرغ را بر روی نانها تقسیم كنید و 2 قاشق غذاخوری (30 گرم) پنیر روی هر كدام بپاشید و روی آن 1 قاشق غذاخوری سالسا بریزید.
یادآوری: برای تهیه 1 واحد سالسا؛ 1 نصفه پیاز خرد كرده را در كمی روغن تفت دهید. 1 عدد گوجهفرنگی خرد كرده و 1 عدد فلفل دلمهای خرد كرده را به پیاز بیفزائید و تفت دهید. صبر كنید تا آب سالسا كشیده شود.