Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:57

23
آذر
پوره اسفناج، گلابی و آلو

پوره اسفناج، گلابی و آلو

گلابی و اسفناج را بشویید. هسته گلابی را جدا كنید و گلابی را در قابلمه متوسطی قرار دهید.

تحریریه مجله كودك سالم

 

مواد لازم پوره اسفناج، گلابی و آلو

برای تهیه حدود 500 گرم

گلابی             2 عدد
اسفناج           100 گرم
آلوی خشك      یك‌دوم پیمانه 

روش تهیه پوره اسفناج، گلابی و آلو 

گلابی و اسفناج را بشویید. هسته گلابی را جدا كنید و گلابی را در قابلمه متوسطی قرار دهید. سپس یك‌سوم پیمانه آب اضافه كنید و اسفناج را بالای ظرف قرار دهید تا بخارپز شود. توجه داشته باشید كه اسفناج، طعم زیادی را ایجاد خواهد كرد كه اگر برای كودك شما قابل مصرف نباشد، مقدار آن را نصف كنید.

مواد را هم نزنید. حرارت را 10 دقیقه ملایم كنید. در این هنگام، آلوی خشك را در كاسه كوچكی بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید. 10 دقیقه صبر كنید تا خیس بخورد. آنگاه گلابی، اسفناج و آلو را در مخلوط‌‌كن بریزید و مخلوط كنید تا به غلظت دلخواه برسد.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، پوره کودک، پوره میوه، پوره سبزیجات، روش تهیه پوره اسفناج، گلابی و آلو، مواد لازم پوره اسفناج، گلابی و آلو تعداد بازديد: 949 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز