تحریریه مجله كودك سالم
مواد لازم پوره اسفناج، گلابی و آلو
برای تهیه حدود 500 گرم
گلابی 2 عدد
اسفناج 100 گرم
آلوی خشك یكدوم پیمانه
روش تهیه پوره اسفناج، گلابی و آلو
گلابی و اسفناج را بشویید. هسته گلابی را جدا كنید و گلابی را در قابلمه متوسطی قرار دهید. سپس یكسوم پیمانه آب اضافه كنید و اسفناج را بالای ظرف قرار دهید تا بخارپز شود. توجه داشته باشید كه اسفناج، طعم زیادی را ایجاد خواهد كرد كه اگر برای كودك شما قابل مصرف نباشد، مقدار آن را نصف كنید.
مواد را هم نزنید. حرارت را 10 دقیقه ملایم كنید. در این هنگام، آلوی خشك را در كاسه كوچكی بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید. 10 دقیقه صبر كنید تا خیس بخورد. آنگاه گلابی، اسفناج و آلو را در مخلوطكن بریزید و مخلوط كنید تا به غلظت دلخواه برسد.