تحریریه كودك سالم
مواد لازم سوپ ذرت و سيبزمينی
برای 4 نفر
كره 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد بزرگ
سیبزمینی پوست كنده و خردكرده 1عدد متوسط
آب مرغ 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
ذرت پخته 50گرم
پودر زیره یكدوم قاشق چایخوری
نمك به مقدار كم
روش تهیه سوپ ذرت و سيبزمينی
در ظرف بزرگی، كره را بر روی حرارت ملایم آب كنید. سپس پیاز را اضافه كنید و تفت دهید تا كمی نرم شود. آنگاه سیبزمینی، آب مرغ و 2 پیمانه آب بیفزائید و به جوش بیاورید. حالا حرارت را كم كنید و در ظرف را بگذارید و 20 دقیقه صبر كنید به آرامی بجوشد تا سیبزمینی نرم شود. اكنون ذرت و زیره را اضافه كنید.
در ظرف را بگذارید و 5دقیقه دیگر صبر كنید تا به آرامی بجوشد. مواد را در مخلوطكن بریزید و پوره نمایید و به ظرف برگردانید. سپس در صورت نیاز، نمك را اضافه كنید. سوپ را به صورت گرم، همراه با گوجهفرنگی خرد كرده و ریحان تازه به كودك بدهید.