Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:03

14
دی
سوپ ذرت و سيب‌زمينی

سوپ ذرت و سيب‌زمينی

در ظرف بزرگی، كره را بر روی حرارت ملایم آب كنید. سپس پیاز را اضافه كنید و تفت دهید تا كمی نرم شود.

تحریریه كودك سالم


مواد لازم سوپ ذرت و سيب‌زمينی

برای 4 نفر

كره                                                 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده                                    1 عدد بزرگ
سیب‌زمینی پوست كنده و خردكرده      1عدد متوسط 
آب مرغ                                            500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)
ذرت پخته                                         50گرم
پودر زیره                                          یك‌دوم قاشق چایخوری
نمك                                                به مقدار كم 

روش تهیه سوپ ذرت و سيب‌زمينی

در ظرف بزرگی، كره را بر روی حرارت ملایم آب كنید. سپس پیاز را اضافه كنید و تفت دهید تا كمی نرم شود. آن‌گاه سیب‌زمینی، آب مرغ و 2 پیمانه آب بیفزائید و به جوش بیاورید. حالا حرارت را كم كنید و در ظرف را بگذارید و 20 دقیقه صبر كنید به آرامی بجوشد تا سیب‌زمینی نرم شود. اكنون ذرت و زیره را اضافه كنید.

در ظرف را بگذارید و 5دقیقه دیگر صبر كنید تا به آرامی بجوشد. مواد را در مخلوط‌كن بریزید و پوره نمایید و به ظرف برگردانید. سپس در صورت نیاز،‌ نمك را اضافه كنید. سوپ را به صورت گرم، همراه با گوجه‌فرنگی خرد كرده و ریحان تازه به كودك بدهید.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، سوپ کودک، سوپ ذرت و سيب‌زمينی تعداد بازديد: 869 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز