Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 18 مرداد 1399 - 01:36

14
دی
پوره هويج

پوره هويج

هویج‌ها را بر روی ظرف حاوی آب‌جوش، حدود 15 تا 20 دقیقه بخارپز كنید تا نرم شوند.

تحریریه كودك سالم


مواد لازم پوره هويج

هویج پوست گرفته و خرد كرده     350 گرم

روش تهیه پوره هويج

هویج‌ها را بر روی ظرف حاوی آب‌جوش، حدود 15 تا 20 دقیقه بخارپز كنید تا نرم شوند. سپس هویج‌ها را یكی یكی در ظرفی بریزید و روی آن به مقدار كافی آب جوش بریزید و در ظرف را بگذارید. 15 تا 20 دقیقه صبر كنید تا به آرامی بجوشد و هویج نرم شود.

آن‌گاه آب را خالی كنید و هویج را در مخلوط‌كن بریزید و كمی از آب جوش رویش بریزید و پوره كنید تا یكدست شود. غلظت پوره به میل كودك شما بستگی دارد. مقداری از پوره را با قاشق بردارید و در كاسه‌ای بریزید و به صورت ولرم به كودك بدهید.

 

برچسب ها: غذای کودک، تغذیه تکمیلی، تغذیه کودک، پوره سبزیجات، آَشپزی کودک، پوره هويج تعداد بازديد: 734 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز