تحریریه كودك سالم
مواد لازم پوره هويج
هویج پوست گرفته و خرد كرده 350 گرم
روش تهیه پوره هويج
هویجها را بر روی ظرف حاوی آبجوش، حدود 15 تا 20 دقیقه بخارپز كنید تا نرم شوند. سپس هویجها را یكی یكی در ظرفی بریزید و روی آن به مقدار كافی آب جوش بریزید و در ظرف را بگذارید. 15 تا 20 دقیقه صبر كنید تا به آرامی بجوشد و هویج نرم شود.
آنگاه آب را خالی كنید و هویج را در مخلوطكن بریزید و كمی از آب جوش رویش بریزید و پوره كنید تا یكدست شود. غلظت پوره به میل كودك شما بستگی دارد. مقداری از پوره را با قاشق بردارید و در كاسهای بریزید و به صورت ولرم به كودك بدهید.