تحریریه ماهنامه كودك سالم
مواد لازم برای 24 عدد
آرد 415 گرم
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
بیكینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
شكر ریز 375 گرم
كره خرد كرده 225 گرم
وانیل یك چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد
شیر 250 میلی لیتر
كرم كرهای 1 واحد
رنگ قرمز چند قطره
اسمارتیز به میزان لازم
پاستیل به میزان لازم
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و 24 قالب مافین را با كپسول كاغذی بپوشانید. آرد، آرد ذرت و بیكینگ پودر را مخلوط كرده و سه بار الك كنید. حالا این مخلوط را همراه با شكر در كاسه دستگاه همزن بریزید و 1 دقیقه مخلوط كنید. كره و وانیل را بیفزائید و با همزن بزنید تا كرم رنگ و سبك شود. اكنون تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه نمائید و هم بزنید. سپس شیر را در سه مرحله به مواد قبل بیفزائید و مخلوط كنید.
قالب ها را با مایه كیك پر كنید به گونه ای كه یك سوم ازحجم قالب خالی بماند. مافین ها را 15-20 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند. مافین ها را از فر درآورید و همینكه خنك شد رویشان را با كرم كرهای مخلوط كرده با رنگ قرمز بپوشانید. اینك مافین ها را با اسمارتیز و پاستیل بیارائید.
یادآوری: برای تهیه 1 واحد كرم كره ای به صفحه كیك خال خالی مراجعه نمائید.