Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 05:51

8
آذر
كفش دوزك‌های كوچولو

كفش دوزك‌های كوچولو

روش تهیه كفش دوزك‌های كوچولو

تحریریه ماهنامه كودك سالم



مواد لازم برای 24 عدد

آرد                             415 گرم

آرد ذرت                      2 قاشق سوپخوری

بیكینگ پودر                1 قاشق سوپخوری

شكر ریز                    375 گرم

كره خرد كرده             225 گرم

وانیل                       یك چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ‌                    4 عدد

شیر                        250 میلی لیتر

كرم كره‌ای                1 واحد

رنگ قرمز                  چند قطره

اسمارتیز                  به میزان لازم

پاستیل                   به میزان لازم

روش تهیه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و 24 قالب مافین را با كپسول كاغذی بپوشانید. آرد، آرد ذرت و بیكینگ پودر را مخلوط كرده و سه بار الك كنید. حالا این مخلوط را همراه با شكر در كاسه دستگاه همزن بریزید و 1 دقیقه مخلوط كنید. كره و وانیل را بیفزائید و با همزن بزنید تا كرم رنگ و سبك شود. اكنون تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه نمائید و هم بزنید. سپس شیر را در سه مرحله به مواد قبل بیفزائید و مخلوط كنید.

قالب ها را با مایه كیك پر كنید به گونه ای كه یك سوم ازحجم قالب خالی بماند. مافین ها را 15-20 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شوند. مافین ها را از فر درآورید و همینكه خنك شد رویشان را با كرم كره‌ای مخلوط كرده با رنگ قرمز بپوشانید. اینك مافین ها را با اسمارتیز و پاستیل بیارائید.

یادآوری: برای تهیه 1 واحد كرم كره ای به صفحه كیك خال خالی مراجعه نمائید.

 

برچسب ها: انواع غذای کودک، روش پخت غذای کودک، دستور تهیه غذای کودک، پخت کیک برای کودک، کیک کفشدوزکی، شیرینی کفشدوزکی تعداد بازديد: 661 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز