كيك شكلاتی خال خالی
مواد لازم برای 40 نفر
كره نرم...........................................375 گرم
وانیل ..............................................یك دوم قاشق چایخوری
شكر ریز ..........................................360 گرم
تخم مرغ ..........................................6 عدد
آرد..................................................550 گرم
بیكینگ پودر ....................................سه و یك دوم قاشق چایخوری
پودر كاكائو........................................30 گرم
دوغ بی نمك.....................................180 میلی لیتر
اسمارتیز برای تزئین............................به میزان لازم
شكلات سكهای برای تزئین .................به میزان لازم
ترافل رنگی برای تزئین........................به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه كرم كرهای:
كره نرم..........................................320 گرم
پودر شكر الك كرده .........................840 گرم
پودر كاكائو الك كرده.........................40 گرم
شیر.............................................دو و یك دوم قاشق سوپخوری
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب عمیقی به ابعاد 2130 سانتیمتر را چرب كنید. كف و دیواره قالب را با كاغذ روغنی بپوشانید. به گونهای كه از هر طرف 2 سانتیمتر بالاتر باشد. كره، وانیل و شكر را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و سبك شود. تخم مرغها را یكی یكی بیفزائید و در هر فاصله با همزن برقی بزنید. نیمی از مخلوط آرد، بیكینگ پودر و پودر كاكائو را روی مایه تخم مرغی الك كنید و نیمی از دوغ را نیز بیفزائید و هم بزنید. این كار را تكرار كنید تا آرد و كاكائو و دوغ تمام شود. مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و 55-60 دقیقه در فر بپزید. كیك را از فر درآورید و پس از 15 دقیقه از قالب خارج نمائید. پس از خنك شدن كامل كیك رویش را با كرم كرهای بپوشانید و مطابق عكس با اسمارتیز، شكلات و ترافل بیارائید.
یادآوری: برای تهیه كرم كره ای شكلاتی؛ كره را با همزن برقی بزنید تا نرم و یكدست شود. آنگاه پودر شكر را كم كم بیفزائید و بزنید. حالا پودر كاكائو و شیر را افزوده و هم بزنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.