تحریریه ماهنامه كودك سالم
مواد لازم برای 48 عدد
سینه مرغ چرخكرده 500 گرم
خرده نان 40 گرم
پنیر پارمسان رنده كرده 120 گرم
سیر له كرده 3 حبه
پیاز رنده كرده یكدوم عدد كوچك
ریحان تازه، خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
جعفری تازه، خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
نمك یكدوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه یكدوم قاشق چایخوری
تخممرغ همزده 1 عدد بزرگ
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رنده كرده 100 گرم
روش تهیه
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم كنید و روی سینی فر كاغذ روغنی بیندازید. همه مواد لازم به جز نیمی از رب گوجهفرنگی و پنیر را در ظرف بزرگی بریزید و خوب مخلوط كنید. مراقب باشید كه بیش از حد آنها را مخلوط نكنید تا كوفتهها سفت نشوند. با استفاده از یك قاشق سوپخوری گود از مایه كوفته بردارید و روی سینی فر قرار دهید. وقتی تمام كوفتهها را بر روی سینی قرار دادید، آنها را به شكل توپ درآورید. برای بهتر فرم دادن كوفتهها، دستهایتان را كمی مرطوب كنید.
در این صورت احتمال ترك خوردن كوفتهها نیز كمتر خواهد بود. كوفتهها را حدود 16-18 دقیقه بپزید تا رنگ آنها كمی طلایی شود. اكنون رب گوجهفرنگی باقیمانده را روی كوفتهها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. 3-2 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا پنیر طلایی رنگ شود.