Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 16:08

1
آذر
كوفته‌ مرغ و پنير پارمسان

كوفته‌ مرغ و پنير پارمسان

روش تهیه کوفته مرغ با پنیر پارمسان

تحریریه ماهنامه كودك سالم


مواد لازم برای 48 عدد

سینه مرغ چرخكرده                 500 گرم

خرده نان                               40 گرم

پنیر پارمسان رنده كرده            120 گرم

سیر له كرده                         3 حبه

پیاز رنده كرده                        یك‌دوم عدد كوچك

ریحان تازه، خرد كرده               2 قاشق سوپخوری

جعفری تازه، خرد كرده             2 قاشق سوپخوری

نمك                                   یك‌دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه تازه                     یك‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ همزده                     1 عدد بزرگ

رب گوجه‌فرنگی                    2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای رنده كرده          100 گرم

روش تهیه

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم كنید و روی سینی فر كاغذ روغنی بیندازید. همه مواد لازم به جز نیمی از رب گوجه‌فرنگی و پنیر را در ظرف بزرگی بریزید و خوب مخلوط كنید. مراقب باشید كه بیش از حد آنها را مخلوط نكنید تا كوفته‌ها سفت نشوند. با استفاده از یك قاشق سوپخوری گود از مایه كوفته بردارید و روی سینی فر قرار دهید. وقتی تمام كوفته‌ها را بر روی سینی قرار دادید، آنها را به شكل توپ درآورید. برای بهتر فرم دادن كوفته‌ها، دست‌‌هایتان را كمی مرطوب كنید.

در این صورت احتمال ترك خوردن كوفته‌ها نیز كمتر خواهد بود. كوفته‌ها را حدود 16-18 دقیقه بپزید تا رنگ آنها كمی طلایی شود. اكنون رب گوجه‌فرنگی باقیمانده را روی كوفته‌ها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. 3-2 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا پنیر طلایی رنگ شود.

 

برچسب ها: انواع کوفته، انواع غذای کودک، روش تهیه کوفته مرغ، مواد لازم کوفته مرغ، کوفته مرغ با پنیر پارمسان، انواع کوفته مرغ تعداد بازديد: 1446 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز