تحریریه مجله كودك سالم
مواد لازم سوپ اسفناج و تخممرغ
برای 4 نفر
اسفناج 50 گرم
آب گوشت 750 میلیلیتر
شیر 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو از نصف لیمو
نمك كمی
زرده تخممرغ 2 عدد
تخممرغ آبپز سفت شده 2 عدد
روش تهیه سوپ اسفناج و تخممرغ
اسفناج را بشویید، خشك كنید و خرد نمایید. سپس آب گوشت، اسفناج و شیر را در قابلمهای بریزید و حرارت دهید. آرد ذرت را با كمی آب خنك مخلوط كنید تا خمیر یكدستی حاصل شود. خمیر را با كمك همزن دستی به قابلمه اضافه كنید. 5 دقیقه صبر كنید تا به آرامی بجوشد.
آنگاه آبلیمو و نمك را بیفزایید. حالا زرده تخممرغ را به سوپ بیفزائید و پیوسته هم بزنید. پوست تخممرغهای آبپز را بگیرید و آنها را خرد كنید. اكنون سوپ را از روی حرارت بردارید. در سوپخوری بكشید و روی آن را با تخممرغ خرد كرده تزئین كنید.