Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 01:18

10
بهمن
سوپ اسفناج و تخم‌مرغ

سوپ اسفناج و تخم‌مرغ

روش تهیه سوپ اسفناج و تخم‌مرغ

تحریریه مجله كودك سالم

 

 

مواد لازم سوپ اسفناج و تخم‌مرغ

برای 4 نفر

اسفناج                                     50 گرم

آب گوشت                                 750 میلی‌لیتر

شیر                                        250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آرد ذرت                                    2 قاشق سوپخوری

آبلیمو                                      از نصف لیمو

نمك                                       كمی

زرده‌ تخم‌مرغ                             2 عدد

تخم‌مرغ آبپز سفت شده              2 عدد

روش تهیه سوپ اسفناج و تخم‌مرغ

اسفناج را بشویید، خشك كنید و خرد نمایید. سپس آب گوشت، اسفناج و شیر را در قابلمه‌ای بریزید و حرارت دهید. آرد ذرت را با كمی آب خنك مخلوط كنید تا خمیر یكدستی حاصل شود. خمیر را با كمك همزن دستی به قابلمه اضافه كنید. 5 دقیقه صبر كنید تا به آرامی بجوشد.

آنگاه آبلیمو و نمك را بیفزایید. حالا زرده‌ تخم‌مرغ را به سوپ بیفزائید و پیوسته هم بزنید. پوست تخم‌مرغ‌های آبپز را بگیرید و آنها را خرد كنید. اكنون سوپ را از روی حرارت بردارید. در سوپخوری بكشید و روی آن را با تخم‌مرغ خرد كرده تزئین كنید.

برچسب ها: آشپزي با اسفناج، سوپ اسفناج و تخم‌مرغ، آموزش سوپ اسفناج، مواد لازم اسفناج و تخم مرغ، تهيه سوپ اسفناج تعداد بازديد: 877 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز