تحریریه مجله كودك سالم
مواد لازم پوره سيب و لبو
برای 250 میلیلیتر پوره
چغندر 1 عدد كوچك
سیب 1 عدد
آب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
روش تهیه پوره سيب و لبو
چغندرها را با آب بپزید تا نرم شوند. یك پیمانه از آب داخل قابلمه را بردارید و كنار بگذارید و چغندرها را در صافی بریزید. در این هنگام سیبها را بشویید و هسته و پوست آنها را بگیرید و خرد كنید. سیبها را در قابلمه حاوی یكچهارم پیمانه آب بپزید تا نرم شوند. حالا پوست لبوها را بگیرید و در دستگاه غذاساز پوره كنید.
به میزان لازم از آب باقیمانده از پخت لبو به آن بیفزائید تا پوره نرم و یكدستی حاصل شود. سیبها را نیز جداگانه همراه با آب باقیمانده از پختشان در دستگاه غذاساز پوره كنید. پورهها را به شكل زیبائی در ظرف مناسب بریزید و به كودك خود بدهید.