تحریریه مجله كودك سالم
2-3 سال
مواد لازم صورت های تخم مرغی آفتابی
برای 4 نفر
تخممرغ 5 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری (30 میلیلیتر)
گوجهفرنگی مینیاتوری 4 عدد
فلفل دلمهای قرمز یك نصفه
زیتون سیاه حلقهای خرد كرده 2 قاشق سوپخوری (30 میلیلیتر)
پنیر گودای رنده كرده 40 گرم
جعفری تازه و خرد كرده به میزان لازم
روش تهیه صورت های تخم مرغی آفتابی
تخممرغها و شیر را در كاسه كوچكی بریزید. تابهای با قطر 25 سانتیمتر را كمی چرب كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط تخممرغ را در آن بریزید. در ظرف را بگذارید و بدون هم زدن، آن را 7 تا 10 دقیقه بپزید تا كمی سفت شود. املت را به آرامی روی تخته برش سرازیر كنید و چند دقیقه صبر كنید تا خنك شود.
سپس با استفاده از كاتر گرد بزرگ چهار دایره از املت ببرید. برای صورتها از گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، زیتون، پنیر و جعفری، چشم، بینی، دهان و مو بگذارید. شما میتوانید از تكههای باقیمانده از املت نیز استفاده كنید.
نکته تغذیهای: والدین میتوانند با تزیین غذای كودك و تعریف داستانهایی با غذاهای تزیین شده به شكل حیوان، انسان، گل و ...، علاوه بر تحریك اشتهای كودك، به آشنا شدن او با انواع مواد غذایی كمك نمایند.