Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403 - 01:32

14
دی
كرم انبه

كرم انبه

پوره انبه و شكر را در تابه كوچكی بریزید و 2 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

تحریریه مجله كودك سالم


12-24 ماه

مواد لازم كرم انبه

برای 2 نفر

پوره انبه                   180 گرم

شكر                        1 قاشق سوپخوری

آبلیمو                      1 قاشق چایخوری

شیر                        250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

شكر (اضافی)           40 گرم

آرد ذرت                    1 قاشق سوپخوری

وانیل                       یك هشتم قاشق چایخوری

انبه خرد كرده            به میزان لازم

برگ نعنا                   به میزان لازم

روش تهیه كرم انبه

پوره انبه و شكر را در تابه كوچكی بریزید و 2 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و آبلیمو را به آن بیفزائید و كنار بگذارید تا خنك شود. پوره انبه را در ظرف مورد نظر بریزید. رویش را با سلیفون بپوشانید و 1-2 ساعت در فریزر قرار دهید. شیر، شكر (اضافی) و آرد ذرت را در قابلمه كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.

مرتب كرم را هم بزنید تا آرد ذرت گلوله نشود. كرم را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن بیفزائید. روی كرم را با سلیفون بپوشانید و 25-30 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا از حرارت اولیه بیفتد. اكنون كرم را روی پوره انبه بریزید و آن را با تكه‌های انبه و نعنا بیارائید.

نکته تغذیه‌ای: انبه میوه‌ای خوشمزه و غنی از ویتامین‌ها، املاح و آنتی‌اكسیدان‌ها است. این میوه منبع خوبی از فیبرهای رژیمی، ویتامین B6 و سرشار از ویتامین‌های A و C است.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، پوره کودک، مواد لازم كرم انبه، روش تهیه كرم انبه، كرم انبه تعداد بازديد: 868 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز