تحریریه مجله كودك سالم
12-24ماه
مواد لازم نيمروی همزده با نان برشته
برای 1 نفر
تخممرغ 2 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
نمك به مقدار كم
روش تهیه نيمروی همزده با نان برشته
تخممرغ، شیر و نمك را در كاسه كوچكی بریزید و با همزن مخلوط كنید. تابه مناسبی را كمی چرب كنید و روی حرارت ملایم، به اندازه كافی گرم كنید. سپس مخلوط تخممرغ را در آن بریزید و فورا حرارت را كم كنید. وقتی تخممرغ شروع به سفت شدن كرد به آرامی آن را با كفگیر (كاردك) تكه تكه كنید. آنگاه آن را بپزید تا تخممرغ سفت شود. در عین حال تخممرغ نباید خشك شود.
یادآوری: برای تنوع میتوانید تخممرغ را با 50 گرم پنیر سفید كم چرب نیمرو كنید.
نکته تغذیهای: هیچگاه از تخممرغ خام استفاده نكنید. اشكال عمدهای که در این روش مصرف وجود دارد، خطر آلودگی تخممرغ به باکتری سالمونلا است که میتواند بسیار خطرناک باشد. طبیعتا امکان آلودگی به سالمونلا در تخممرغهایی که بهطور صنعتی تهیه و بستهبندی نمیشوند بیشتر است.