ماهی شانس
مواد لازم
كیك كودك
پودر كیك وانیلی......................................1 بسته 470 گرمی
كرم كرهای ............................................1 واحد
رنگ آبی خوراكی.....................................كمی
رنگ سبز و بنفش خوراكی.........................كمی
رنگ مشكی خوراكی................................كمی
ترافل سبزرنگ ......................................100 گرم (ریز)
اكلیل بنفش خوراكی................................به میزان لازم
اكلیل نقرهای خوراكی .............................به میزان لازم
مروارید نقرهای خوراكی ..........................به میزان لازم
اسمارتیز و قرص نعنا .............................به میزان لازم
روش تهیه
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب 20 سانتیمتری و 14 قالب مینیمافین را چرب كنید. مایه كیك را مطابق با دستورالعمل روی بسته درست كنید. 2 پیمانه سرپر (500 میلیلیتر) از مایه كیك را در قالب 20 سانتیمتری بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم كرده بپزید. حالا هر كدام از قالبهای مافین را با 3 قاشق چایخوری از مایه كیك پر كنید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید. كیكها را پس از 5 دقیقه از قالب درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملا خنك شوند. حالا مانند عكس الگوی بدن، باله و دم ماهی را در آورید، روی كیك بیندازید و برش بزنید. حالا تمام بدن ماهی را با كرم كرهای آبی بپوشانید. كرم كرهای باقیمانده را در سه ظرف كوچك بریزید و هر كدام را با سه رنگ سبز، بنفش و كمی رنگ مشكی رنگآمیزی كنید. حالا مانند عكس، مینیمافینها را رنگآمیزی كنید و در ترافل رنگی سبز، اكلیل بنفش و نقرهای بغلتانید. مافینها را با خلال دندان روی بدن ماهی نصب كنید تا به شكل فلسهای ماهی درآیند. كمی هم اكلیل بنفش روی دم ماهی بپاشید و ماهی را با مروارید، قرص نعنا و اسمارتیز بیارائید.
یادآوری: برای تهیه كرم كرهای به صفحه كیك زنبور وزوزو مراجعه كنید.