پاستا با سس گوجهفرنگی تازه
مواد لازم برای 4 نفر
2 تا 3سال
گوجهفرنگی رسیده..........................................500 گرم
برگهای ریحان تازه...........................................30 گرم
جعفری .........................................................1 قاشق غذاخوری
سیر ..............................................................2 حبه
روغن زیتون....................................................یكچهارم پیمانه (به علاوه مقدار اضافه)
نمك و پودر فلفل تازه........................................به مقدار لازم
اسپاگتی ......................................................300 گرم
پنیر پارمسان برای سرو (در صورت تمایل) ..........به مقدار لازم
روش تهیه
گوجهفرنگی، ریحان، جعفری و سیر را خرد كنید، در ظرف مناسبی بریزید و روغن زیتون را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس ظرف بزرگی حاوی آب نمك را جوش بیاورید. آنگاه پاستا را بیفزائید و بپزید تا نرم شود. آنگاه پاستا را آبكشی كنید. پاستا را همراه با سس در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. روی آن كمی روغن بریزید و همراه با پنیر به كودكان خود بدهید.
پاستا یكی از غذاهای مورد علاقه كودكان است. اگر همراه با گوشت چرخكرده و گوجهفرنگی مصرف شود، میتواند منبع غذایی پروتئین، فیبر و آنتیاكسیدان نیز باشد. همچنین توصیه میشود از سبزیجات مختلف مانند ریحان، جعفری، قارچ، فلفل دلمهای، گوجهفرنگی، هویج، نخودفرنگی، ذرت و.... برای افزایش مواد مغذی و نیز تنوع غذایی استفاده شود.