اردور ميگو و پنير
مواد لازم برای 24 برش
12-24ماه
خرده نان ...........................................2 قاشق غذاخوری
تخممرغ ............................................6 عدد
شیر .................................................یكدوم پیمانه (125 میلیلیتر)
ریحان خشك ....................................یكدوم قاشق چایخوری
نمك ................................................یكچهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون ........................................1 قاشق چایخوری
فلفل دلمهای سبز خرد كرده...................یكدوم پیمانه
فلفل دلمهای قرمز خرد كرده ..................یكدوم پیمانه
پیاز خرد كرده .....................................یكچهارم پیمانه
میگوی پخته و خرد كرده........................2 پیمانه (500 میلیلیتر)
پنیر چدار خرد كرده .............................1 پیمانه (250 میلیلیتر)
روش تهیه
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. سپس قالب مربع شكلی را كمی چرب كنید. آنگاه خردهنانها را به صورت یكنواخت درون قالب پهن كنید. حالا آن را 4 تا 5 دقیقه در فر قرار دهید تا خردهنانها كمی طلائیرنگ شوند. اكنون تخممرغها، شیر، ریحان و نمك را در كاسه متوسطی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه روغن را در ظرف بزرگی گرم كنید و فلفل دلمهایها، پیاز و میگو را بیفزائید و تفت دهید و گهگاهی هم بزنید. تا فلفلها و میگو نرم شوند. اكنون این مخلوط را همراه با پنیر به مایه تخممرغی بیفزائید و هم بزنید. اكنون آن را در تابه بر روی خرده نانها، بریزید. حالا مایه اردور را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید تا تخممرغها ببندد. آنگاه اردور را به صورت مربعهای كوچكی برش بزنید و گرم میل كنید.
همانند بسیاری از غذاهای دریایی، میگو سرشار از پروتئین، كلسیم، ید، فسفر و آهن میباشد. توجه داشته باشید كه میگو در زمره غذاهای حساسیتزا قرار دارد و ممكن است بعضی افراد به ویژه كودكان به خوردن آن آلرژی داشته باشند.