ماهی های تخممرغی بامزه
مواد لازم برای 4 نفر
12-24ماه
تخممرغ آبپز پوست گرفته.............................4 عدد
فلفل دلمهای قرمز......................................1 عدد كوچك
تربچه حلقهای و نازك خرد كرده ...................2 عدد
خیار حلقهای و نازك خرد كرده ......................1 عدد كوچك
ماست......................................................یكچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
زیتون سیاه خرد كرده ................................2 عدد
كاهوی خرد كرده.......................................1 پیمانه (250 میلیلیتر)
روش تهیه
به صورت طولی تكه كوچكی از تخممرغها را برش بزنید تا زیر آنها صاف شود. سپس 4 تكه V شكل 5/2 سانتیمتری از فلفل قرمز برای دم ماهیها برش بزنید. آنگاه حلقههای تربچه و خیار را به دو نیم تقسیم كنید تا شبیه فلسهای ماهی شوند. حالا با استفاده از ماست، تربچه و خیار را روی تخممرغها بچسبانید تا دوسوم آن را بپوشاند. فقط قسمت سر را خالی بگذارید. اكنون از زیتونها تكههای مربع شكلی برای چشمها بزش بزنید و روی صورت ماهیها قرار دهید. در قسمت انتهای تخممرغها شكافی ایجاد كنید و فلفل قرمز را در این شكاف قرار دهید. اطراف تخممرغها كاهو بریزید تا شبیه جلبكهای دریایی شود.
تخممرغ حاوی بهترین و باارزشترین نوع پروتئین در بین تمام غذاها است. علاوه بر پروتئین تخممرغ حاوی مقداری چربی است كه در تامین انرژی نقش دارد. مصرف تخممرغ در كودكان بسیار مفید است. میزان مصرف مناسب تخممرغ در كودكان از 9 ماهگی تا 1 سالگی، یك زرده كامل تخممرغ یك روز در میان و در 2 سالگی به بعد براساس میل كودك 6-5 تخممرغ كامل در هفته میباشد.