پوره آلو و گلابی با عطر اسطوخودوس
مواد لازم برای 300 میلیلیتر
9 تا 12 ماه
گلابی .................................1 عدد
آلو .....................................1عدد
اسطوخودوس خشك ..............یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه
پوست گلابیها را بگیرید و هسته آنها را خارج كنید. هسته آلوها را نیز خارج كنید و آنها را به دو نیم تقسیم كنید. اسطوخودوس را در پارچهی نخی بریزید، سر پارچه را محكم ببندید و آن را بر روی مخلوط میوهها بگذارید تا طعم اسطوخودوس جذب میوهها شود. همه مواد را در ظرف متوسطی بریزید و 15-20 دقیقه بر روی حرارت ملایم بپزید. زمانی كه به راحتی بتوانید میوهها را با قاشق خرد كنید، آماده شده است. حالا كیسهی حاوی اسطوخودوس را خارج كنید و میوهها را در مخلوطكن یا دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.
یادآوری: اسطوخودوس را از عطاریها تهیه فرمایید.
آلو و گلابی از میوههایی هستند كه دارای خاصیت ملین بودن میباشند و مصرف آنها در كودكانی كه به یبوست دچار میباشند، مفید است.