Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:45

30
شهریور
پوره آلو و گلابی با عطر اسطوخودوس

پوره آلو و گلابی با عطر اسطوخودوس

طرز تهیه پوره آلو و گلابي با عطر اسطوخودوس

پوره آلو و گلابی با عطر اسطوخودوس

 

 

مواد لازم برای 300 میلی‌لیتر

9 تا 12 ماه

گلابی  .................................1 عدد

آلو   .....................................1عدد

اسطوخودوس خشك ..............یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روش تهیه

پوست گلابی‌ها را بگیرید و هسته آنها را خارج كنید. هسته آلوها را نیز خارج كنید و آنها را به دو نیم تقسیم كنید. اسطوخودوس را در پارچه‌ی نخی بریزید، سر پارچه را محكم ببندید و آن را بر روی مخلوط میوه‌ها بگذارید تا طعم اسطوخودوس جذب میوه‌ها شود. همه مواد را در ظرف متوسطی بریزید و 15-20 دقیقه بر روی حرارت ملایم بپزید. زمانی كه به راحتی بتوانید میوه‌ها را با قاشق خرد كنید، آماده شده است. حالا كیسه‌ی حاوی اسطوخودوس را خارج كنید و میوه‌ها را در مخلوط‌كن یا دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.

یادآوری: اسطوخودوس را از عطاری‌ها تهیه فرمایید.

 

آلو و گلابی از میوه‌هایی هستند كه دارای خاصیت ملین بودن می‌باشند و مصرف آنها در كودكانی كه به یبوست دچار می‌باشند، مفید است.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، پوره آلو و گلابي تعداد بازديد: 504 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز