بستنی يخی طالبی
مواد لازم برای تهیه 10 بستنی
2–3سال
آب ....................................500 میلیلیتر (2 پیمانه)
شكر..................................75 گرم
برگهای نعنای خرد كرده.......20 گرم
پوست لیموی رنده كرده ......از 1 عدد لیمو
پوره طالبی.........................600 گرم
روش تهیه
آب و شكر را در قابلمه متوسطی بریزید، مخلوط كنید و آن را به جوش بیاورید. سپس 6-5 دقیقه صبر كنید تا به آرامی بجوشد و شكر كاملا حل شود. آنگاه شربت را از روی حرارت بردارید و برگهای نعنا و پوست لیمو را به آن بیفزائید. بعد از 30 دقیقه، مخلوط حاصل را از الك عبور دهید و در كاسهای بریزید. حالا پوره طالبی را اضافه كنید. هر یك از ظرفهای بستنی را با یكسوم پیمانه از مخلوط پر كنید، به طوری كه 1 سانتیمتر بالای هر كدام خالی باشد. اكنون آنها را یك ساعت قبل از فرو كردن چوب بستنی، در فریزر بگذارید، سپس 4-6 ساعت دیگر به فریز كردن ادامه دهید تا كاملا سفت شوند. آنگاه ظرفهای بستنی را 30 تا 45 ثانیه زیر آب گرم بگیرید یا آنها را 5 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. هر یك از بستنیها را جداگانه در كیسه فریزر قرار دهید. شما میتوانید آنها را تا 3 هفته در فریزر نگه دارید.
خوردن میوههایی مانند طالبی، هندوانه، خربزه، آناناس و... در تابستان به ویژه برای كودكان سودمند است زیرا این میوهها آب فراوانی دارند. همچنین در روزهای گرم سال به حس تشنگی كودك خود اعتماد نكنید و روزانه به میزان كافی به او مایعات بدهید.