قايق هائی از كدو
مواد لازم برای 4 نفر
2-3سال
كدو سبز ................................2 عدد متوسط
پیاز ریز خرد كرده......................یكدوم عدد كوچك
سیر خرد كرده........................1 حبه
فیله گوجهفرنگی خرد كرده.......1 عدد
ذرت پخته...........................100 گرم
نمك و فلفل .......................به مقدار لازم
كدو سبز.............................1 عدد كوچك
پنیر پارمسان رنده كرده .......50 گرم
روش تهیه
كدوها را از طول دو نیم كنید و حدود 3 دقیقه در آب نمك جوشیده بر روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شوند. سپس از ظرف خارج كنید و بگذارید خنك شوند. آنگاه با استفاده از یك قاشق كوچك به آرامی داخل كدوها را خالی كنید و مواد خارج شده را خرد كنید و كنار بگذارید. برای مواد داخل كدوها، كدوی كوچك را به صورت مربعهای ریز خرد كنید و آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. آنگاه پیاز و سیر را اضافه كنید و هم بزنید تا رنگ آنها تغییر كند. حالا كدوی كنار گذاشته شده از داخل كدوهای بزرگ و مربعهای خرد كرده از كدوهای كوچك را بیفزائید. گوجهفرنگی، ذرت، نمك و فلفل را اضافه كنید و حدود 5 دقیقه بپزید تا كدو نرم شود. آنگاه مواد فراهم كرده را در قایقها بریزید و در ظرف نسوز چربكردهای بچینید. روی آنها را با پنیر پارمسان بپوشانید و در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی كه پنیر طلایی رنگ شود. قایقهای كدو را در ظرف مناسب بچینید و با رشتههایی از كاهو بیارائید.
مطالعات نشان دادهاند كه مصرف كدو به دلیل دارا بودن آنتیاكسیدانهایی مانند ویتامینهای E و C و بتاكاروتن در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بروز عفونتها به ویژه در كودكان بسیار مفید است.