پوره گلابی
در هنگام غذا دادن به كودك برای اینكه او با علاقه بیشتری غذا بخورد، به این نكات توجه كنید:
سعی كنید تا حد امكان، بشقاب و لوازم غذا خوردن كودك از جنس نشكن باشد تا در صورت شكستن ظرف احساس ناراحتی نكند.
رنگ غذاها در اشتهای كودك بسیار موثر است.
آبمیوههای طبیعی را جایگزین آبمیوههای مصنوعی كنید.
دادن غذاهای تكراری سبب بیزاری كودك میشود.
نخوردن برخی از مواد غذایی ممكن است به دلیل تقلید كودك از والدین خود باشد.
پوره گلابی
6-9 ماه
مواد لازم برای 3 وعده
گلابی رسیده 2 عدد بزرگ یا 4 عدد كوچك
روش تهیه
پوست و هسته گلابیها را بگیرید و آنها را خرد كنید. سپس آن را در بخارپز بریزید. در ظرف را بگذارید و 3 تا 5 دقیقه (بسته به میزان رسیده بودن گلابی) بخارپز كنید. آنگاه با استفاده از دستگاه غذاساز آن را پوره كنید.
مواد موجود در گلابی، برای تقویت بدن پس از بیماریهایی كه نیرو و توان را تحلیل میدهد، بسیار مفید است، بنابراین مصرف آن در دوران نقاهت بیماریها به ویژه در كودكان مفید است. همچنین گلابی میوهای ملین است كه مصرف آن در كودكان مبتلا به یبوست سودمند است.