چرخ و فلك شادی
مواد لازم كیككودك
آرد .........................................................250 گرم
بیكینگپودر ..............................................یك و یكدوم قاشق چایخوری
پودر كاسترد .............................................40 گرم
شكر ریز .................................................250 گرم
كره نرم....................................................80 گرم
تخممرغ ..................................................3 عدد
پوست پرتقال رنده كرده..............................2 قاشق چایخوری
آب پرتقال...............................................250 میلیلیتر (1 پیمانه)
كرم كرهای ...............................................1 واحد
رنگ صورتی خوراكی...................................به میزان لازم
رنگ زرد، سبز و بنفش و پرتقالی خوراكی.......به میزان لازم
پاستیل، اسمارتیز و آبنبات برای تزئین ........به میزان لازم
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. 4 قالب مافین و 14 قالب مینیمافین را چرب كنید و كنار بگذارید. آرد، بیكینگپودر و پودر كاسترد را در كاسه مناسبی الك كنید. آنگاه شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخممرغها را یكی یكی بیفزائید. سپس پوست پرتقال را درون مایه بریزید و مواد خشك و آب پرتقال را در چند نوبت به طور یك در میان به مایه بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكنواخت شود. حالا مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فر بپزید. پس از 5 دقیقه خنك شدن مافینها را از قالب خارج كنید. یكچهارم از كرم كرهای را در ظرف كوچكی بریزید، رنگ صورتی را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. كرم كرهای باقیمانده را در 4 كاسه جداگانه بریزید و هر كدام را با رنگهای زرد، سبز، بنفش و پرتقالی رنگآمیزی كنید. روی مینیمافینها را با كرم كرهای صورتی بپوشانید و صاف كنید. روی مافینها را نیز مانند تصویر با كرم كرهایهای رنگی بپوشانید و هر كدام را از وسط دو نیم كنید. از تصویر كمك بگیرید و چرخ و فلك را با پاستیل، اسمارتیز و آبنبات بیارائید.
یادآوری: برای تهیه كرم كرهای به صفحه دلقكهای بامزه مراجعه كنید.