آشپزخانه كودك
در هنگام غذا دادن به كودكان نكات زیر را رعایت کنید:
غذای كودك باید هم از نظر کمیت و کیفیت مناسب باشد و هم از لحاظ شرایط محیطی که کودک در آن تغذیه میشود نیز باید مطلوب باشد تا از غذا خوردن لذت ببرد.
کودک برای غذا خوردن باید احساس گرسنگی نماید. فعالیت قبل از غذا و مصرف نکردن شیرینی، شربت و مایعات شیرین در بین وعدههای غذایی و خواب آلوده نبودن به این امر کمک میکند.
رنگ غذا نیز میتواند در اشتهای کودک تاثیر بگذارد. خوردن غذاهایی با رنگهای سبز، نارنجی و زرد برای آنها جالب است. برای این کار میتوان از سبزیجات برگ سبز، هویج و... استفاده کرد.
در زمان صرف غذا به كودك وقت كافی بدهید و از عجله كردن درهنگام غذاخوردن پرهیز نمایید.
نخوردن برخی از غذاها ممکن است به دلیل تقلید کودک از اطرافیانش باشد.
پوره نخود فرنگی و كدو با عطر نعنا
مواد لازم برای 3 میلیلیتر پوره
6-9 ماه
كدو ...........................1 عدد كوچك
نخودفرنگی تازه.............50 گرم
نعنا ...........................4 برگ
روش تهیه
كدو و نخودفرنگی را بشوئید. سر و ته كدوها را بگیرید، خرد كنید و آنها را بخارپز كنید تا نرم شوند. سپس حرارت را خاموش كنید و صبر كنید تا خنك شود. آنگاه نخودفرنگی را همراه با كمی آب روی حرارت ملایم بپزید. حالا آب آن را خالی كنید و نخودفرنگی، كدو و نعنا را در دستگاه غذاساز یا مخلوطكن بریزید و مخلوط كنید تا یكدست شود.