2-3سال
زمان مورد نیاز برای تهيه و پخت: 45دقيقه
مواد لازم براي 2 نفر
اسپاگتي 200 گرم
روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
پنير فتاي رنده كرده 40 گرم
جعفري خرد كرده 1 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي تهيه سس:
خامه 100 ميليليتر
آبمرغ 70 ميليليتر
فيله ماهي سالمون 50 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
گشنيز ريز خرد كرده 1 قاشق سوپخوري
روش تهیه
اسپاگتي را در قابلمه محتوي آبجوش و نمك بپزيد تا نرم شود. سپس آن را آبكشي كنيد. آنگاه اسپاگتي و روغن زيتون را در تابه مناسبي بريزيد و تفت دهيد. در تابه را ببنديد و كنار بگذاريد تا گرم بماند. پس از آماده شدن سس، اسپاگتي را با آن مخلوط كنيد. رويش پنير و جعفري بپاشيد و به كودكان خود بدهيد.
روش تهيه سس: خامه را در تابه مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گرم شود ولي نجوشد! آب مرغ را به آن بيفزائيد اكنون فيله ماهي، نمك و فلفل را به سس بيفزائيد و بجوشانيد تا ماهي بپزد. در اواخر پخت گشنيز را به سس اضافه نمائيد. سس فراهم كرده را گرم مصرف نمائيد.
يادآوري: ميتوان در اين غذا از انواع فيله ماهي استفاده كرد.
تحریریه ماهنامه كودك سالم