Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:33

27
خرداد
اسپاگتي خامه اي با فيله ماهي

اسپاگتي خامه اي با فيله ماهي

اسپاگتي را در قابلمه محتوي آب‌جوش و نمك بپزيد تا نرم شود. سپس آن را آبكشي كنيد. آن‌گاه اسپاگتي و روغن زيتون را در تابه‌ مناسبي بريزيد و تفت دهيد...

2-3سال

زمان مورد نیاز برای تهيه و پخت: 45دقيقه

مواد لازم براي 2 نفر

اسپاگتي      200 گرم
روغن زيتون     2 قاشق سوپخوري
پنير فتاي رنده كرده     40 گرم
جعفري خرد كرده     1 قاشق سوپخوري
مواد لازم براي تهيه سس:
خامه       100 ميلي‌ليتر
آب‌مرغ     70 ميلي‌ليتر
فيله ماهي سالمون     50 گرم
نمك و فلفل     به ميزان لازم
گشنيز ريز خرد كرده      1 قاشق سوپخوري

روش تهیه

اسپاگتي را در قابلمه محتوي آب‌جوش و نمك بپزيد تا نرم شود. سپس آن را آبكشي كنيد. آن‌گاه اسپاگتي و روغن زيتون را در تابه‌ مناسبي بريزيد و تفت دهيد. در تابه را ببنديد و كنار بگذاريد تا گرم بماند. پس از آماده شدن سس، اسپاگتي را با آن مخلوط كنيد. رويش پنير و جعفري بپاشيد و به كودكان خود بدهيد.
روش تهيه سس: خامه را در تابه مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گرم شود ولي نجوشد! آب مرغ را به آن بيفزائيد اكنون فيله ماهي، نمك و فلفل را به سس بيفزائيد و بجوشانيد تا ماهي بپزد. در اواخر پخت گشنيز را به سس اضافه نمائيد. سس فراهم كرده را گرم مصرف نمائيد.
يادآوري: مي‌توان در اين غذا از انواع فيله ماهي استفاده كرد.

تحریریه ماهنامه كودك سالم

 

برچسب ها: آشپزی کودک، اسپاگتی تعداد بازديد: 710 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز