تحریریه ماهنامه كودك سالم
2-3سال
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 50 دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
پاستا شكلدار 40 گرم
كره 1 قاشق چایخوری
آرد ذرت 1 قاشق چایخوری
آب 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
شیر سویا 40 میلیلیتر
پنیر گودای رنده كرده 1 قاشق سوپخوری
نخود فرنگی پخته 1 قاشق سوپخوری
خرده نان 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه پاستا با سس پنیر و نخودفرنگی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش و نمك بپزید تا نرم شود ولی له نشود! كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم آب كنید. آرد ذرت را به آن بیفزائید و هم بزنید تا آرد ذرت كمی تفت بخورد. حالا آب و شیر را بتدریج به مخلوط آرد ذرت و كره بیفزائید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
صبر كنید تا سس غلیظ شود. سپس سس را از روی حرارت بردارید و پنیر، نخودفرنگی و پاستا را به آن بیفزائید. اكنون مایه فراهم كرده را در ظرف نسوز چربكردهای به گنجایش 5/1 لیتر (6 پیمانه) بریزید و رویش خرده نان بپاشید. پاستا را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید و پس از اندكی خنك شدن به كودك خود بدهید.